Известие

Collapse
No announcement yet.

Свирене след като загрее!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Свирене след като загрее!

izvinete me 4e ne pi6a na kirilica ama e dalgo za obqsnenie.
    po zaglavieto razbrahte kakav mi e problema, svireneto se poqvqva samo sled kato zagree kolata (1.4t.s) i edinstveno samo kato e na oboroti. svireneto napodobqva mlekovarka ili ne6to takova. znam 4e e nai dobre pri maistor ama 4isto informativno pitam.
    mersi predvaritelno!
    Last edited by Ricky_Ferrero; d.m.y г., 19:37.
    If you don't know me, don't judge me!
    Because, only god can judge me!
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S. 16V

колега пиши на кирилица! отностно свиренето може да е от ремък или ролка, а може и да е съединителя ...
    Last edited by bobi_kz; d.m.y г., 12:20.
    -------------------------------
    ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
    ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

ок, ама ако е от ремак, ролка или съединител не би ли трябжало да го има постояно това свирене, а не само след като загрее

Comment

ами незнам колега немога да гадая само предположих води я в сервиз и успех
        -------------------------------
        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

нищо и няма на колата и моята го има това нещо чува се много много лекичко караи си колата и не се притесняваи но все пак за да си сигурен че не е от ролките провери ги иначе само си внушаваш че колата ти е нещо повредена
          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Като загрее както нещо се оправя, така и може да се влоши. Температури, разширения, свивания, алабала. Иди някой специалист да я погледне и да прецени дали да се притесняваш от нещо.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

И при мен щурчето си свирка и ме вбесява, кво ли не смених ролки, ремъци, хидравлично масло! Започнах да се съмнявам и в хидравличната помпа.. хммм там също има ролка мисля някои казват виш си реиката и какво ли не! На диагностика неищо не се открива...
              Както казва и колегата БилиБой всеки така ме съветва, та даже и майсторите карай си колата нищо и няма...ама мен това свиркане ме вбесява чак до мозака на костите ми!
              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
              sigpic

Comment

благодаря ви за инфото! ще отида на специалист както вие го наричате, та да видя тои какво ще каже

Comment

Working...
                X